Ystad Energi infomerar om Öppet Stadsnät

Grävningen för att ansluta Öppet Stadsnät i Svarte har nu påbörjats. Först ut är anslutningspunkten till fibernätet uppe vid fotbollsplanen. Därefter fortsätter anslutningen söderut till de fastigheter som har beställt.  De två kartorna visar de områden som har möjlighet att få fiberoptiskt nät i den här första etappen. Ett tredje område väster om byn (Krutboden) kommer även att bli uppkopplat.

 

Till dig som bor inom etapp, 1 men missat att beställa anslutning till Öppet Stadsnät – Kontakta Ystad Energi för hjälp.

 

Är din fastighet inte markerad på kartan?

Det går fortfarande att beställa Öppet Stadsnät i samtliga delar av Svarte. Markerade fastigheter på kartorna visar endast de hus som ingår i etapp 1 i Svarte.  Ju fler beställningar som görs i samma område, desto snabbare blir etapp 2 av Öppet Stadsnätsanslutning i Svarte realitet.

 

Vill du veta mer om smarta kommunikationslösningar inne i din fastighet?

–          Kontakta Ystad Energi för ett besök på deras demo-plats, eller någon av de säljplatser som finns för Öppet Stadsnät (Ystad TV och Antenn AB alt Svensk CD- Data).

Svarte karta etapp 1 norra
Svarte karta etapp 1 södra