Fler Yoga-tider

Intresset är stort för Yoga tillsammans med Tulle. Tiderna har utökats och är under hösten:Kärlekstigen-Joachim-Thornström

Måndagar 16:30 -18:00
Måndagar och onsdagar 18:30 – 20:00

Plats: Pianogatan 13, Svarte
Medtag: gärna yogamatta, filt, oömma kläder.

Som kursdeltagare bestämmer du dig för vilken veckodag du vill gå. Det skulle sedan vara väldigt bra – om du redan innan kursstart, gav önskemål om specifik veckodag via mail, telefon eller sms – så att jag får lite överblick. Du är sedan garanterad en plats just denna veckodag.
Drop-in: Det finns också möjlighet att komma som drop-in-elev, vilket kostar 100 kronor per gång. Som vanligt är det roligt om ni tar med der vänner som vill prova på att vara med. (Ring eller sms:a gärna innan passet så, att vi säkert vet att du som drop-in-elev eller din gäst får plats när ni kommer! )
Ungdomar under 18 tränar som vanligt gratis. (Ring eller sms:a gärna innan passet så, att vi säkert vet att de får plats när de kommer!)

Varmt välkomna! Jag ser fram emot att yoga tillsammans med er igen!
Tulle Rosenkjaer

För kontakt:  0725-31 36 36 eller tulle.rosenkjaer@procivitas.se

Priset: för 12 gånger är som tidigare 900 kronor (75 kronor per gång) Priset för 2 gånger i veckan är 1500 kronor.

Om du vill betala in din avgift redan nu, så går det bra på bankgiro: 751-1983. Kom ihåg att skriva ditt namn under ”meddelande till mottagare”.

Tänk på att utnyttja eventuella friskvårdsbidrag från din arbetsgivare.
Den nya yogastudion ger mig också möjlighet att skräddarsy enstaka eller flera pass, för just dig eller några du känner! Hör i så fall av dig, så diskuterar vi vidare!
Under höstlovsveckan, vecka 44, blir det ett uppehåll